.

İntikam Yarışı (1995) - Thunderbolt HD izle - Bedava indir


İntikam Yarışı (1995) - Thunderbolt

Film özeti

Araba fabrikasında özel bir eğitimden geçen usta tamirci Chan Foh, Hon Kong'daki tamirhanesinde babası ve iki kız kardeşiyle beraber çalışmaktadır.
 
Ayrıca polise, özel olarak takviye edilmiş ve yasa dışı kabul edilen otomobiller konusunda yardımcı da olmaktadır. Bir gece, psikopat bir sürücü hem de onu süratle geçer ama Foh, inanılmmaz bir kahramanlık örneği vererek onun yakalanmasını sağlar. Hapse atılan Cougar kısa bir süre sonra kaçar ve Japonya'ya giderek oradaki yarışlara katılmaya başlar. Gitmeden öncede Koh'un tamirhanesini yerle bir eder ve kız kardeşlerini kaçırır. Koh için yapacak tek şey vardır. Araba yarışlarına gercek ve bu zırdeli Cougar'ı yenmesi gerekecektir. Hemen iyi bir yarışçı olmak için çalışmaya başlar. Gitmeden öncede Koh'un tamirhanesini yerle bir eder ve kız kardeşlerini kaçırır. Koh için yapacak tek şey vardır. Araba yarışlarına girecek ve bu zırdeli Cougar'ı yenmesi gerekecektir. Hemen iyi bir yarışçı olmak için çalışmaya başlar.



İyi seyirler
Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.