.

Fanfan (1993) HD izle - Bedava indir


Fanfan (1993)

Film özeti

Aşkı korumaya çalışan bir erkeği ve aşkı bulmaya çalışan bir kızı anlatan FanFan, kişiyi kendi dünyasında bir seyahate çıkartıyor. Esas oğlan yani Alexandre ( Vincent Perez ) ve aşık olduğu kız FanFan ( Sophie Marceau ) arasında geçiyor film. Alexandre Fanfan’a aşık olur ve bunu da evlilik arifesinde yapması işleri kızıştırır. Bir yanda Alexandre’nin evleneceği kadın ve bir yanda Fanfan. Aslında çocuk her şeyi elinin tersiyle iter ve kıza sahip olabilir ama bakış açısı cinsel değil tamamen duygusaldır. Kendine söz verir. Hayatının sonuna kadar flört edecektir ve asla kızı öpmeyecektir. Böylelikle aşkın gündelik sorumluklarından kurtulacak ve kendilerini tüketmesini önleyecektir fakat ortada bir sorun vardır. Kız buna dayanabilecek midir?



İyi seyirler
Share this article :

+ yorum + 4 yorum

1 Ekim 2017 15:12

bu filmi izleyemiyorum

1 Ekim 2017 15:13

yardımcı olabilecek var mı

15 Mayıs 2019 23:03

ya bırı bu fılmı you tubeye yuklese ızlenme rekoru kırar ama mal bu mılletboyle fılmlerden mahrum bırakrlar anca bılndık fılmlerı yuklerler defalarca. yuklesn bırı yuklmyı ogretn de bn yuklım artık lutfen

30 Mayıs 2019 00:54

Cidden artik su filmi biri you tube yuklesin.. gina geldi internet kafeciden flasa attirmakdan.. harika bi fil izlettiriyo kendisini lutfen biri yuklesin.. please..

Yorum Gönder

 
Destek : Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.