.

Bu Nasıl Sarışın (2001) - Legally Blonde HD izle - Bedava indir


Bu Nasıl Sarışın (2001) - Legally Blonde

Film özeti

Bu Nasıl Sarışın – Legally Blonde Elle Woods, cazibesiyle kampüsteki erkeklerin ilgi odağı olmayı başaran bir genç kadındır: Öyle ki, kampüs takviminde Bayan Haziran ünvanıyla yer almakta ve okulun gözde gençlerinden Warner Huntington’la çıkmaktadır.
Yazık ki, Bayan Huntington olmasının önünde, ciddi bir engel vardır: Erkek arkadaşının ailesi bazı konularda tutucu sayılacak insanlardır ve Elle’in “fazla sarışın” olması, aralarındaki kültür farkını garip bir biçimde suyüzüne çıkarır.Sarışınlar sarışını Elle’den böylece ayrılan Warner Huntington, Harvard’da hukuk okumak üzere kendine yeni bir yol çizer. Terkedilmeyi hazmedemeyen Elle, acayip hırs yapmıştır: Pek de müstakbel avukat görüntüsü vermemesine rağmen, şartları zorlayarak o da Harvard’daki hukuk fakültesine girmeyi başarır.
Mağaza mağaza gezip gününü gün etmeye alışık bir sarışının orada işi olmadığını düşünenleri büyük sürprizler beklemektedir – madem ki kendisi ortama uymamaktadır, ortamı kendisine uyduracaktır Elle..
 



İyi seyirler
Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.