.

Amerikan Pastası Düğün (2003) - American Pie 3: The Wedding HD izle - Bedava indir


Amerikan Pastası Düğün (2003) - American Pie 3: The Wedding

Film özeti

American Pie serisinin üçüncü filminde evlenmeye karar veren Jim ve Michelle Jim'in ağır hasta olan büyükannesinin düğünlerini görebilmesi için düğün hazırlıklarını iki haftada tamamlamaya çalışırlar. Stifler'ın ebeveynleri onun ısrarları sayesinde yeniden evlenmeye karar verirler; Finch ise bu evliliğe engel olmaya çalışır.
Bu arada Finch ile birlikte Jim için büyük bir bekarlığa veda partisi planlayan Stifler ise Michelle'in kız kardeşi Cadence ile yakınlaşır. Partiden sonraki sabah uzak bir kasabada terkedilmiş bir depoda uyanan Jim düğününe vaktinde yetişmek zorundadır...



İyi seyirler
Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.